Trend 1: Urban Living

 

 

 

Wonen in de stad biedt vele voordelen: alles is dichtbij, voldoende vrijetijdsactiviteiten en interessante verbindingen met het openbaar vervoer. Toch wil je ook een plekje creëren voor jezelf en je familie, waar je even het drukkere stadsleven achter je laat. Door te investeren in een gezellige stadstuin kun je maximaal genieten van je buitencoconnetje. 

 

 

 

 

 

 

Spring 2002 is (met zijn inklapbare zijtafels) de perfecte compacte gasbarbecue voor jouw groene stadsoase. Geef maar gas, want z’n ergonomische werkhoogte garandeert een optimaal comfort.

 

Spring 2002 is uitgerust met stevige wielen en is makkelijk te verrijden op elke oppervlakte. Stockeren kan perfect in een kleine opbergruimte. 

 

Ben je op zoek naar een groen alternatief voor houtskool of gas? De elektrische barbecue Alexia maakt van barbecueën kinderspel, ook op kleinere oppervlaktes, zoals een balkon.

 

Doordat je het bovenstuk kunt loskoppelen, is Alexia ook makkelijk te gebruiken op je tuintafel. Met de vijf instelbare hitteniveaus heb je volledige controle over je grill. Alexia vermijdt met haar anti-kleeflaag ook dat je eten verbrandt of blijft plakken. 

 

 

Trend 2: Inside becomes outside

 

 

 

Het gemak van je keuken meenemen naar je tuin. Dat wil toch iedereen? Krachtige branders waarmee je de cuisson van je bereidingen perfect onder controle houdt of lades met voldoende opbergmogelijkheden voor je kookgerei? Stella maakt van jouw tuin je tweede keuken.

 

Stella heeft ook voor detail en combineert kwalitatieve features met degelijkheid. Heb je nood aan wat extra kookruimte? Je kiest zelf wanneer je de XL zijtafel gebruikt. Het ergonomische werkblad is een van de grote troeven. 

 

  

Trend 3: Grillen waar je wil 

 

 

 

Zin om te genieten van een vurige barbecue in het stadspark, bij je sportclub of op je eigen buitentafel? Met de handige draagtas kun je trendy tafelgrill Carlo overal meenemen. Want plezier, dat deel je gewoon.

 

Carlo behoudt zijn “cool” aan de buitenkant, ook al wordt het binnenin broeierig heet. Dankzij zijn uniek ontwerp grill je rookvrij en met de ventilator behoud je maximale controle. 

 

 

 

Ontdek alle toestellen en accessoires van Barbecook.