Het is zomer! Na lang wachten kunnen we eindelijk op vakantie vertrekken. Kies je voor een dichtbij vakantie aan zee of ga je met de auto naar het Zuiden? Verwacht je je aan hongerige kinderen op de achterbank of warm water wanneer je vast staat in de file? Met de juiste voorbereiding tover je deze helse rit om tot een fantastische roadtrip.

 

 

 

 

Stay refreshed!

 

 

Een plastic flesje zal in de auto veel sneller warm worden dan een duurzaam exemplaar. Roestvrij stalen flessen schermen je drank af van de zon en zullen je drank langer fris bewaren. Je herbruikbare fles kan je ook gemakkelijk terug vullen aan een wegrestaurant en ook tijdens de vakantie heb je zo altijd water op zak.

Je kan uit heel wat herbruikbare flessen kiezen. Zowel Point-VirguleSistema als Lurch  brengen een uitgebreid assortiment.

 

 

 

 

 

Snack Time

 

Tijdens een lange autorit met kinderen voorzie je best op tijd een kleine snack. In de plaats van terug te vallen op ongezonde verpakte koekjes kan je ook kiezen voor een healthy snack. Het vraagt wat meer voorbereidingswerk maar je afval in de auto en de suikerkick zullen een stuk kleiner zijn. Snij op voorhand al stukjes fruit of worteltjes en met de handige doosjes van Sistema kan je alles apart meenemen.  

 

Wil je warm eten meenemen op de baan of bewaar je je verse pastasalade graag goed fris? Dan kan je ook een voedselthermos aanschaffen. Je eten zal veel frisser blijven dan in een plastic doos. Ideaal voor babyvoeding of een slaatje. 

 

 

 

Bewaar alles in een koeltas om je voedsel af te schermen van de zon. Met een extra koelelement houd je de warmte nog wat langer buiten. Bij Rixx en Sistema kan je op zoek gaan naar jouw favoriete model en dan ben je helemaal klaar voor de vakantie!