CHROMA

CHROMA

Hobbykok of professionele chef? Chroma biedt het mes naar jouw wensen.


Gebruikt door gerenommeerde professionele gourmet chefs wereldwijd.


De Chroma collectie bevat messen vervaardigd uit hoogwaardig staal van de hoogste kwaliteit. De messen zijn vlijmscherp geslepen en behouden lang hun originele snijkwaliteit. Meer kookplezier van betrouwbare kwaliteit.


Chroma collecties :


Type 301 designed by F.A. Porsche


De handgreep van de Type 301 by F.A. Porsche is vervaardigd uit roestvast staal en het lemmet uit hoogwaardig Japanse 301 staal. Het lemmet van ieder mes wordt zorgvuldig geslepen door de hand van een meester.


Haiku


De kunst van het smeden van zwaarden is een eeuwenoude Japanse traditie. De dag van vandaag worden de Haiku messen van Chroma vervaardigd uit hoogwaardig staal door authentieke Japanse messenmakers. Een Japans Haiku mes is te herkennen aan de Meguki, een kleine bamboe pin binnen de handgreep uit Honoki-hout dat de zwarte huls op plaats houdt. Net zoals een Samurai zwaard.


Japanchef


De Japanchef collectie van Chroma is vervaardigd uit met ijs gehard HRC 58° staal van de hoogste kwaliteit, op traditionele wijze gesmeed en geslepen in Japanse V-vorm.


Tradition

De messen uit de Tradition collectie van Chroma zijn degelijke, traditionele en zorgvuldig vervaardigde messen. Geslepen in de robuustere Europese U-vorm en dus minder delicaat.


Captain Cook


De Captain Cook collectie werd exclusief ontworpen voor de hobby- of professionele kok met een ‘kleine hand’. Vakkundige en vlijmscherpe messen met afgeronde punt, geschikt voor zelfs de jongste hobbykoks.


Naast een ruim aanbod in messen van de hoogste kwaliteit, biedt Chroma ook accessoires zoals wetstenen, messenfoedralen,.. en veel meer.

TOPPERS UIT ONS GAMMA CHROMA

 1. HAIKU OFFICEMES 12CM

  HAIKU OFFICEMES 12CM

  H02
  Japans staal, honoki hout // bruin, zilvergrijs

 2. TYPE 301 CHEFMES 20CM

  TYPE 301 CHEFMES 20CM

  P18
  Japans staal type 301 // zilvergrijs

 3. TRADITION PALETMES 25CM

  TRADITION PALETMES 25CM

  T16
  RVS // zilvergrijs, zwart

TOP